13. juni 2022

Natbio og sommerbio

På eventyr med Hobbitterne og Filmklubben Humlebien

De 11-15 årige kan starte sommerferien med Natbio i Humle Bio. Vi viser de tre film om Hobbitternes eventyr  Hobbitten: En uventet rejse, Dragen Smaugs ødemark og
Femhærslaget  mandag den 27. juni kl. 22.00 til tirsdag den 28. juni kl. ca.7.00
”En uventet rejse” handler om Bilbo Baggins, der bor for sig selv i det fredelige Hobbiton. Men en dag opsøges han af troldmanden Gandalf, der sender ham og 13 dværge på en mission for at genvinde det tabte dværg-kongerige Erebor fra den frygtindgydende drage Smaug.

Deltagerprisen er 60 kr. og det inkluderer både natmad og morgenmad.
Man kan købe billetter på www.fredensborg.dk/upload

Filmklubben har også film på programmet for de 6-9 årige og 9-11 årige.

Torsdag den 30. juni kl. 10-11.20 viser vi den svenske film Op i det blå, der handler om den 8-årige Pottan, der skal på ridelejr. Ved en fejl havner hun på en genbrugsplads, hvor der i al hemmelighed bliver bygget et rumfartøj. Det bliver en meget eventyrlig sommerferie for Pottan.

Samme dag kl. 12-13.30 viser vi Ørnens øje. Filmen foregår i Danmark i år 1218. Kong Valdemar skal i krig og efterlader sin 12-årige søn Valdemar på bispeborgen Ravnsborg. Her planlægger biskop Eskild sammen med nogle stormænd og med hjælp fra en enøjet lejesvend, et oprør mod kongen.

Billetter koster 20 kr. og inkluderer popcorn. Billetter købes på www.fredensborg.dk/upload.

Arrangementet er en del af Fredensborg Kommunes sommerferieaktiviteter.

OM HUMLEBIEN
SKRIV TIL OS
Designet af KSA Design & IT Service med WordPress og Oxygen
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram