1. december 2020

Naja Münster og Line Kyed Knudsen

Danmarks yngste Youtuber Naja Münster og forfatter Line Kyed Knudsen besøgte lørdag den 28. november Humlebæk Bibliotek. Arrangementet blev til i et samarbejde mellem Humlebien og Fredensborg Bibliotekerne og der blev hurtigt udsolgt og de dedikerede fans fyldte op i salen.

Biblioteket havde lavet en flot udstilling med en stak bøger af Line Kyed Knudsen, men de fremmødte ville hellere købe bøgerne og/eller få en autograf på et af de uddelte bogmærker. Enkelte bad også Morten Münster om en autograf, da han og Najas forældre – Hanne og Trucker Finn også var til stede.

Medierne ikke er så forskellige som man måske først skulle tro. Både på Youtube og i bøger præsenteres man for en redigeret virkelighed, en vinkling på en historie og en afsender med et budskab. Det er underholdning, der også kan være informerende og oplysende og som skaber et univers man kan dykke ned i og lade sig opsluge af.
Der blev læst et uddrag af den kommende 5. bog i serien om Naja højt af forfatteren og yderligere 4 bøger er på vej. Plottet til en af de kommende bøger blev udtænkt i frokoststuen i Humlebæk inden arrangementet, hvor Line Kyed Knudsen, Naja og hendes familie samt veninden Frigge sammen brainstormede over en meget gakket campingferie. I det hele taget er Naja Münster bøgerne temmelig gakkede og fulde af skøre optrin.

Line t.v.  Naja t.h.                                                      Line og Naja signerer bøger

 

OM HUMLEBIEN
SKRIV TIL OS
Designet af KSA Design & IT Service med WordPress og Oxygen
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram