20. december 2021

Glædelig jul og godt nytår 2022

I september kom vi godt i gang med filmforevisningerne i Humle Bio, og vi håber børnene har fået nogle gode filmoplevelser i efteråret. Vi har dog også oplevet coronasmitte, som har ramt mange børn.
Nu er omikron over os og indtil videre er alle biografer og teatre - og altså også Humle Bio - foreløbigt lukket indtil midten af januar. Der bliver derfor desværre ingen forestillinger i januar for medlemmer.
Desværre ved vi heller ikke hvad fremtiden vil bringe, og hvornår vi igen kan genoptage filmklubbens aktiviteter.
Vi sender nyhedsmails til jer, når vi ved noget.
Vi ønsker alle vore medlemmer og deres familier en rigtig glædelig jul og et godt og festlig nytår.

OM HUMLEBIEN
SKRIV TIL OS
Designet af KSA Design & IT Service med WordPress og Oxygen
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram