Publiceret d. 17/08/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Så er der åben for tilmelding. Tryk på den store grønne knap til venstre. Jer der ikke har Dankort må sende en mail til humlebienfk@gmail.com

Publiceret d. 27/07/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Nu er programmet for næste sæson klar og vi forventer uddeling på skolerne ved skoleårets start. Programmet vil også kunne fås på bibliotekerne og downloades her fra siden. Tilmelding starter den 17. august kl. 9.00

Publiceret d. 27/07/2014, Skrevet af Lisa Juhler
I år kan Humlebien fejre at vi har vist film for børn i 40 år. Derfor har vi flere arrangementer for børn og unge - ja for hele familien! Billetter til disse arrangementer kan bestilles/købes fra den 15. august på www.fredensborgbibliotekerne.dk/detsker Læs mere om det i programmet - eller her på siden.

Publiceret d. 27/07/2014, Skrevet af Lisa Juhler
”Teske-konen” Søndag den 14. september kl. 15.00 på Humlebæk Bibliotek I anledning af Alf Prøysens 100 års fødselsdag underholder Elin Prøysen og Egil Johansson med en familiekoncert med viser og sange af Alf Prøysen -forfatter til historierne om Teskekonen. Arrangeres i samarbejde med Foreningen Norden og Humlebæk Bibliotek. Billetprisen er 50 kr. for voksne. Børn gratis.

Brug dit hjerte som telefon - Wikke & Rasmussen underholder

Publiceret d. 27/07/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Søndag den 5. oktober kl. 14.00 i Humle Bio ”Brug dit hjerte som telefon” er Wikke & Rasmussens 30 års jubilæumsshow for hele familien. Vi fejrer de mange gode oplevelser vi har fået med dem i biografen - bl.a. med film som Hannibal & Jerry og Flyvende Farmor. Vi skal naturligvis også synge med på de mange dejlige sange, de to har skrevet. Kom og vær med, når Wikke & Rasmussen underholder og viser filmklip. Billetter koster 40 kr. for voksne, børn gratis. Der er reception i anledning af vores 40 års jubilæum kl. 13.00-14.00