Den utrolige historie om den kaempestore paere. 78 min.
Den utrolige historie om den kaempestore paere. 78 min
Den utrolige historie om den kaempestore paere. 78 min.

Publiceret d. 13/08/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Tilmelding starter torsdag den 23. august kl. 8.00
I løbet af denne og næste uge bliver programmet uddelt på kommunens skoler. Se også programmet her på siden.

Når tilmeldingen er åben ses en stor grøn knap herover til venstre. Klik på den.

Vi har fået nyt tilmeldings- og betalingssystem - Dabufbio, som vi håber kommer til at virke til alles tilfredshed.
Har I spørgsmål så kontakt os på humlebienfk@gmail.com eller på tlf. 22510829

Aktiviteter i sommerferien

Publiceret d. 27/05/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Kom til Natbio i Humle Bio
mandag den 2. juli kl.22.00 til tirsdag den 3. juli kl. 7.30.

Steven Spielberg-kavalkade
Vi viser Ready Player One, Super 8, Goonier og Hook. Se mere om filmene i pdf-filen her til højre.

For de 11-15 årige. Pris: 60 kr.
Du får natmad (pizza) når du kommer og morgenmad inden vi slutter af.

Udflugt til DR Ramasjang
Tirsdag den 10. juli kl. 8.45 til ca. 14.30

Vi skal på detektivjagt rundt i DR-byen

For børn 5-8 år og deres voksne
Pris: børn 20 kr, voksne 50 kr.

Vores bus afgår fra Humlebæk Station ved Kulturstationen (det gamle posthus) kl. 8.45
Husk madpakke.

Du kan tilmelde dig på fredensborg.dk/upload

Publiceret d. 15/04/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Så har vi afholdt sæsonens sidste forestilllinger, og vi håber I har fået nogle gode filmoplevelser.
Vi starter næste sæson i september med tilmelding i august. I kan følge med her på siden. Der vil også blive uddelt programmer på skolerne i august med oplysning om film og tilmelding.

I sommerferien afholder vi Natbio for de 11-15 årige og en udflugt til DR Ramasjang for de 3-8 årige og deres voksne.

I kan læse mere om det her på siden og på kommunens hjemmeside om sommerferieaktiviteter.

Vi ønsker jer alle en god sommer - på gensyn

Vi afholder generalforsamling

Publiceret d. 15/04/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Vi afholder generalforsamling tirsdag den 8. maj kl. 19.00 på Humlebæk Bibliotek.
Alle medlemmer samt deres voksne er velkommen.

Skoleforestillinger

Publiceret d. 26/02/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Den 27. februar og den 1. marts viste vi filmen Mustang for 7. og 8. klasser ved 4 skoleforestillinger i Humle Bio.
Ialt  360 unge så den barske men smukke film om de 5 tyrkiske søstre, der en dag mister deres frihed og bliver udsat for indespærring og tvangsægteskaber.

Program 2018-2019

Film i Natbio 2018