Den utrolige historie om den kaempestore paere. 78 min.
Den utrolige historie om den kaempestore paere. 78 min
Den utrolige historie om den kaempestore paere. 78 min.

Aktiviteter i sommerferien

Publiceret d. 27/05/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Kom til Natbio i Humle Bio
mandag den 2. juli kl.22.00 til tirsdag den 3. juli kl. 7.30.

Steven Spielberg-kavalkade
Vi viser Ready Player One, Super 8, Goonier og Hook. Se mere om filmene i pdf-filen her til højre.

For de 11-15 årige. Pris: 60 kr.
Du får natmad (pizza) når du kommer og morgenmad inden vi slutter af.

Udflugt til DR Ramasjang
Tirsdag den 10. juli kl. 8.45 til ca. 14.30

Vi skal på detektivjagt rundt i DR-byen

For børn 5-8 år og deres voksne
Pris: børn 20 kr, voksne 50 kr.

Vores bus afgår fra Humlebæk Station ved Kulturstationen (det gamle posthus) kl. 8.45
Husk madpakke.

Du kan tilmelde dig på fredensborg.dk/upload

Publiceret d. 15/04/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Så har vi afholdt sæsonens sidste forestilllinger, og vi håber I har fået nogle gode filmoplevelser.
Vi starter næste sæson i september med tilmelding i august. I kan følge med her på siden. Der vil også blive uddelt programmer på skolerne i august med oplysning om film og tilmelding.

I sommerferien afholder vi Natbio for de 11-15 årige og en udflugt til DR Ramasjang for de 3-8 årige og deres voksne.

I kan læse mere om det her på siden og på kommunens hjemmeside om sommerferieaktiviteter.

Vi ønsker jer alle en god sommer - på gensyn

Vi afholder generalforsamling

Publiceret d. 15/04/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Vi afholder generalforsamling tirsdag den 8. maj kl. 19.00 på Humlebæk Bibliotek.
Alle medlemmer samt deres voksne er velkommen.

Skoleforestillinger

Publiceret d. 26/02/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Den 27. februar og den 1. marts viste vi filmen Mustang for 7. og 8. klasser ved 4 skoleforestillinger i Humle Bio.
Ialt  360 unge så den barske men smukke film om de 5 tyrkiske søstre, der en dag mister deres frihed og bliver udsat for indespærring og tvangsægteskaber.

Der kommer masser af unge i biografen

Publiceret d. 12/02/2018, Skrevet af Lisa Juhler

når vi viser filmen Mustang ved 4 skoleforestillinger.
Tirsdag den 27. februar og torsdag den 1.marts viser vi den prisbelønnede spillefilm Mustang. Den handler om 5 søstres oprør mod snævre kønsroller, kvindeundertrykkelse og arrangerede ægteskaber i Tyrkiet.

Film i Natbio 2018

Animationsworkshoppen 2017