Næste film

Sæsonen er slut. Nyt program kommer senere.

Tak for denne sæson

Publiceret d. 15/04/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Så har vi afholdt sæsonens sidste forestilllinger, og vi håber I har fået nogle gode filmoplevelser.
Vi starter næste sæson i september med tilmelding i august. I kan følge med her på siden. Der vil også blive uddelt programmer på skolerne i august med oplysning om film og tilmelding.

I sommerferien afholder vi Natbio for de 11-15 årige og en udflugt til DR Ramasjang for de 3-8 årige og deres voksne.

I kan læse mere om det her på siden og på kommunens hjemmeside om sommerferieaktiviteter.

Vi ønsker jer alle en god sommer - på gensyn

Vi afholder generalforsamling

Publiceret d. 15/04/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Vi afholder generalforsamling tirsdag den 8. maj kl. 19.00 på Humlebæk Bibliotek.
Alle medlemmer samt deres voksne er velkommen.

Skoleforestillinger

Publiceret d. 26/02/2018, Skrevet af Lisa Juhler

Den 27. februar og den 1. marts viste vi filmen Mustang for 7. og 8. klasser ved 4 skoleforestillinger i Humle Bio.
Ialt  360 unge så den barske men smukke film om de 5 tyrkiske søstre, der en dag mister deres frihed og bliver udsat for indespærring og tvangsægteskaber.

Der kommer masser af unge i biografen

Publiceret d. 12/02/2018, Skrevet af Lisa Juhler

når vi viser filmen Mustang ved 4 skoleforestillinger.
Tirsdag den 27. februar og torsdag den 1.marts viser vi den prisbelønnede spillefilm Mustang. Den handler om 5 søstres oprør mod snævre kønsroller, kvindeundertrykkelse og arrangerede ægteskaber i Tyrkiet.

Glædelig jul og godt nytår

Publiceret d. 22/12/2017, Skrevet af Lisa Juhler

Humlebiens bestyrelse og hjælpere ønsker alle vore medlemmer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Vi glæder os til at se jer igen i 2018 og vi håber I får nogle rigtig gode filmoplevelser i Humle Bio.

Første Forrige   1 2 3  Næste Sidste

Program 2017-2018