Filmklubben Humlebien
Film Andre aktiviteter Medlemskab Ungdomsudvalg Om Humlebien Kontakt

Nste film

Ssonen er slut. Nyt program kommer senere.

Er du vild med film?

Publiceret d. 16/10/2013, Skrevet af Lisa Juhler
Nu åbner der en ny side på Børnebiblioteket på nettet - www.pallesgavebod.dk. Her kan du læse om film, anmelde film og deltage i quizzer og konkurrencer. Siden åbner den 1. november.

Publiceret d. 29/08/2013, Skrevet af Lisa juhler
Fredag den 13. september kl. 17.00 kan du se gyserfilmen Mumiehånden, som 15 børn og unge har lavet sammen med Janus Vinther i sommerferien. Tør du se den? Filmen varer 15 min. og der er forfriskninger taler o.m.a.

Publiceret d. 29/08/2013, Skrevet af Lisa Juhler
Filmklubben er en kommunalt støttet forening, der drives af frivillige. Vi kan godt bruge nogle flere voksne hjælpere til at tage en vagt eller to i løbet af sæsonen. Var det noget for dig? Du kan kontakte os på humlebienfk@gmail.com eller eller tag en snak med os, når vi viser film i biografen.

Publiceret d. 18/08/2013, Skrevet af Lisa Juhler

Undskyld at vi ved en fejl ikke fik åbnet for tilmelding. Vi beklager meget.
 

Klik på den grønne bold til venstre for at starte din tilmelding...

Stunt og stagefight

Publiceret d. 27/05/2013, Skrevet af Lisa Juhler
Nu kan børn i alderen 7-10 år lære stunt og stagefight af Klaus Hjuler Messerschmidt på Nivå Skole Nord (ved Nivå Center) mandag den 1. juli kl. 13-16. Har du lyst til at deltage skal du tilmelde dig på www.fredensborgbibliotekerne.dk/detsker fra midten af juni. Det koster 10 kr. at deltage.
Frste Forrige   16 17 18  Nste Sidste  

Hvad er Humlebien?

En filmklub for børn og unge i alderen 2-16 år, der bor i Fredensborg Kommune. Klubbens arbejde støttes af Folkeoplysningsudvalget.
Vi arrangerer filmforestillinger i Humle Bio, arrangerer foredrag og udflugter samt deltager i kommunens sommerferieaktiviteter og samarbejder med institutioner og foreninger om forskellige aktiviteter - bl.a. med Foreningen Norden omkring Nordiske Filmdage.
PDF downloads

Referat fra generalforsamling 2019