Tilmelding starter torsdag den 24. august kl. 8.00

Publiceret d. 16/07/2017, Skrevet af Lisa Juhler

Her på siden (se under Film eller klik på pdf-filen i højre kolonne) kan du se de film vi viser i næste sæson,, men programmet er også uddelt på skolerne.

Har du problemer med tilmelding eller betaling kan du kontakte Lisa Juhler på tlf. 22510829.

Der var fuldt hus til Natbio

Publiceret d. 08/07/2017, Skrevet af Lisa Juhler

Vi havde en skøn nat i selskab med de caribiske pirater. 80 unge havde løst billet til en lang nat med film, pizza og popcorn.

Publiceret d. 08/07/2017, Skrevet af Lisa Juhler

Ja, det er noget af det man kan se i de film de unge lavede i animationsworkshoppen.
Se filmene på vores Facebook.

Du kan også se billeder fra workshoppen i pdf-filen her til højre.

Publiceret d. 22/06/2017, Skrevet af Lisa Juhler

Du kan også se film, lave film og lege cirkus i sommerferien.

Filmklubben afholder nemlig Natbio i Humle Bio mandag den 3. juli kl. 22.00 til tirsdag den 4.juli kl. ca.9.00  Vi viser Pirates of the Cabribbean 1-3 og 5. Natbio er for de 11-15 årige og koster 60 kr.

Torsdag den 6.juli kl. 10-15 kan du på Humlebæk Bibliotek lære at lave din egen animationsfilm på din iPad, tablet eller iPhone med app'en Stop Motion. Underviser er Hanne Petersen fra Viborg Animationsskole og workshoppen er for de 10-14 årige. Det koster 30 kr. at deltage.

Vi slutter aktiviteterne af med en udflugt til Cirkusmuseet i Avedørelejren.Vores bus kører fra Humlebæk Station vest tirsdag den 1. august kl. 9.30 og vi er hjemme igen ca.kl. 15.00. På Cirkusmuseet kan du lege cirkusleg, og komme bag den forunderlige cirkusverden. Du kan opleve tryllekunstnerens magi, gå i klovens fodspor eller selv træde ind i manegen. Udstillingen er også interaktiv, du kan bl.a. opleve en cirkusforestilling siddende i en trapez eller fornemme hvordan det er at køre på line 21 meter over jorden.
Turen er for børn fra 6 år og deres voksne. Det koster 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn.

Til alle aktiviteterne er der tilmelding og betaling på www.fredensborg.dk/upload

Følg os på Facebook

Publiceret d. 24/05/2017, Skrevet af Lisa Juhler

Vi havde en fornøjelig eftermiddag i Torpen Kapel med Sigurd og hans orkester.
Sigurd sang og spillede sange om Danmarks Historie - fra Istiden til Nutiden. Vi hørte bla.en sang fra Stenalderen med rytmiske slag fra sten,, fra midddelalderen en gribende munkesang og fra nyere tid en fejende swing.
Ind i mellem sangene fortalte Sigurd og børnene fik også lejlighed til at fortælle med.
Sigurd sluttede koncerten af med at sælge bøger, CDer og spil og signere postkort.
Se fotos fra koncerten her til højre eller se dem på Humlebiens facebook.

Program 2018-2019

Film i Natbio 2018