Bien Maja paa nye eventyr. Animationsfilm. Tyskland, 2018. 85 min.
Iqbal og den indiske juvel. DK, 2018.76 min.
Lego-filmen 2. Animationsfilm. USA, 2019. 106 min.

Publiceret d. 22/11/2016, Skrevet af Lisa Juhler

Fredensborg Skoles 8 S - science-linien - vandt filmklubbens konkurrence for 8.klasser om det bedste filmprojekt og har dermed vundet en dag med Filmfabrikken Møn. I denne uge kommer Filmfabrikken til Fredensborg Skole.  Eleverne skal sammen med instruktørerne Judith og Ulrich Breuning lave en film på 2-3 minutter. Vi glæder os til at se resultetet. De unge på gult hold - de 11-15 årige - vil også få mulighed for at se filmen i løbet af foråret.

Operation Arktis som skoleforestilling

Publiceret d. 22/11/2016, Skrevet af Lisa Juhler
Den 1. december afholder vi i Humle Bio en forevisning af den norske børne- og ungdomsfilm Operation Arktis for 5. klasser fra Nivå og Kokkedal Skole.
Operation Arktis er en spændende historie om Julia og hendes søstre Ida og Sindre. De er flyttet til det nordligste Norge sammen med deres mor. De savner deres far, der arbejder i det sydlige Norge. Derfor sniger de sig om bord på en helikopter, der skal flyve dem syd på. Men noget går galt og de havner på en ø i Arktis og her må de forsøge at klare sig i kulde og sne - og med sutne isbjørne som naboer.

Filmkonkurrence

Publiceret d. 12/10/2016, Skrevet af Lisa Juhler

Fredensborg Kommune har udskrevet en filmkonkurrence. Du kan deltage, hvis du bor i Fredensborg Kommune og er mellem 12 og 25 år. Din film skal vare 5-10 min. og indsendes senest den 8. november. Vinderen modtager en præmie på 1500 kr.  Læs mere i pdf-filen her til højre.

Publiceret d. 05/09/2016, Skrevet af Lisa Juhler

Medlemskortene er på vej - mange af jer skulle nu have modtaget det.
Men vi ved af erfaring er nogle er længe undervejs.

Har I ikke modtaget medlemskort, når I skal i Humle Bio første gang,
så kan I henvende jer til klubbens vagter. De har medlemslister.

Publiceret d. 21/08/2016, Skrevet af Lisa Juhler

Alle tre hold er udsolgt.