Virelai - sang, musik og dans i middelalderen

Publiceret d. 23/05/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Onsdag den 4. juni kl. 16.30 kan du på plænen foran Humlebæk Bibliotek være med til at synge og danse middelalderballader. Hvis vejret er godt kan du grille dine bøffer eller pølser bagefter. Det koster 50 kr. at deltage. Køb billetterne på www.fredensborgbibliotekerne.dk/detsker

Natbio og Sommerbio i sommerferien

Publiceret d. 23/05/2014, Skrevet af Lisa Juhler
For at du ikke skal gå helt film-kold i din sommerferie arrangerer vi både Natbio og Sommerbio i Humle Bio - og der bliver også Stunt-arrangementer. Du kan læse om det hele og om tilmelding på www.fredensborg.dk/upload fra den 2. juni.

Publiceret d. 19/03/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Tirsdag den 8. april kl. 19.00 holder vi generalforsamling på Humlebæk Bibliotek og alle vore medlemmer er velkomne. Kan du ikke deltage, men vil du gerne bidrage med din mening om klubben eller har du forslag og ideer, så send dem til klubben. Du klikker på knappen Kontakt os herover.

Nordiske Filmdage

Publiceret d. 27/01/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Vi afholder Nordiske Filmdage i Humle Bio fra den 28. februar til den 7.marts. Vi viser film for både børn og voksne. Vi åbner filmdagene med Monica Z, der netop har modtaget Guldbaggen. Vi viser også Dybet, Oslo, 31. august og Zwei Leben/To liv. For børnene afholder vi nogle skoleforestillinger. For de små vises Knorten og Lillebror, for mellemgruppen Antboy og for de ældste Play. I kan se hele programmet her til højre. Billetter købes i Humle Bio.

Publiceret d. 20/12/2013, Skrevet af Lisa Juhler
Nyd nu jeres ferie og hyg jer med familien. Vi ses igen efter nytår til flere gode filmoplevelser.