Filmklubben Humlebien
Film Andre aktiviteter Medlemskab Ungdomsudvalg Om Humlebien Kontakt

Nste film

Ssonen er slut. Nyt program kommer senere.

Publiceret d. 27/07/2014, Skrevet af Lisa Juhler
”Teske-konen” Søndag den 14. september kl. 15.00 på Humlebæk Bibliotek I anledning af Alf Prøysens 100 års fødselsdag underholder Elin Prøysen og Egil Johansson med en familiekoncert med viser og sange af Alf Prøysen -forfatter til historierne om Teskekonen. Arrangeres i samarbejde med Foreningen Norden og Humlebæk Bibliotek. Billetprisen er 50 kr. for voksne. Børn gratis.

Brug dit hjerte som telefon - Wikke & Rasmussen underholder

Publiceret d. 27/07/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Søndag den 5. oktober kl. 14.00 i Humle Bio ”Brug dit hjerte som telefon” er Wikke & Rasmussens 30 års jubilæumsshow for hele familien. Vi fejrer de mange gode oplevelser vi har fået med dem i biografen - bl.a. med film som Hannibal & Jerry og Flyvende Farmor. Vi skal naturligvis også synge med på de mange dejlige sange, de to har skrevet. Kom og vær med, når Wikke & Rasmussen underholder og viser filmklip. Billetter koster 40 kr. for voksne, børn gratis. Der er reception i anledning af vores 40 års jubilæum kl. 13.00-14.00

Publiceret d. 27/07/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Onsdag den 5. november kl. 18.30 på Humlebæk Bibliotek To af pigerne fra ”Det slører stadig” holder foredrag og show for unge om inklusion, nedbrydning af fordomme og tabuer mellem danskere og nydanskere. Det slører stadig begynder kl. 19.00, men vi åbner dørene kl. 18.30, hvor vi serverer en sandwich og en vand. Arrangeres i samarbejde med Humlebæk Bibliotek. Billetter a 25 kr. (incl. sandwich og vand).

Se de flotte rumfilm

Publiceret d. 23/07/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Der var filmværksted på Humlebæk Biblioteket i starten af sommerferien. Her blev der lavet rumfilm med rumstationen foran biblioteket som kulisse. Se filmene på youtube http://youtu.be/eHQeHt8ifn4 http://youtu.be/KVwg74msyrg Robot Virus Min film 2 og Mars wars (Humlebæk Bibliotek)

Virelai - sang, musik og dans i middelalderen

Publiceret d. 23/05/2014, Skrevet af Lisa Juhler
Onsdag den 4. juni kl. 16.30 kan du på plænen foran Humlebæk Bibliotek være med til at synge og danse middelalderballader. Hvis vejret er godt kan du grille dine bøffer eller pølser bagefter. Det koster 50 kr. at deltage. Køb billetterne på www.fredensborgbibliotekerne.dk/detsker
Frste Forrige   14 15 16  Nste Sidste  

Hvad er Humlebien?

En filmklub for børn og unge i alderen 2-16 år, der bor i Fredensborg Kommune. Klubbens arbejde støttes af Folkeoplysningsudvalget.
Vi arrangerer filmforestillinger i Humle Bio, arrangerer foredrag og udflugter samt deltager i kommunens sommerferieaktiviteter og samarbejder med institutioner og foreninger om forskellige aktiviteter - bl.a. med Foreningen Norden omkring Nordiske Filmdage.
PDF downloads

Referat fra generalforsamling 2019